Retouren en Service

Retourneren

Het kan gebeuren dat u online een product bij Diancy Bodyfashion heeft besteld maar dit wilt retourneren. Ik hecht aan een goed servicebeleid maar ook, uit hygienische overwegingen, aan een strikt retourbeleid. Binnen een periode van 14 dagen kunt u het product terugsturen of ruilen. Dit mag alleen als het product ongedragen en ongebruikt is, geen vlekken heeft, niet beschadigd is of andere gebreken heeft en bij voorkeur in de originele ongeschonden verpakking zit. Alle originele prijs- en artikelkaartjes moeten nog aan het artikel vast zitten. 

U betaalt zelf de kosten van de retourzending. Deze kunt u dan terugsturen naar Diancy Bodyfashion, Oprit 1, 4501 BL  Oostburg.

Bent u in de buurt ? Dan kunt het retourartikel natuurlijk ook afgeven in de winkel. 

Vooraf retourzending melden

Als u een product wilt retourneren vraag ik u dit vooraf via mail aan mij door te geven. Vermeld in ieder geval volledige naam, adres en eventuele ordernummer. Zodra de zending in goede orde is terug ontvangen zal ik binnen 14 dagen, dit is de formele termijn waarbinnen de koopovereenkomst is ontbonden, uw geld terugstorten op de bij mij bekende bankrekening.  

Is een retourzending niet op voorhand aangemeld, dan kan ik die niet in behandeling nemen. 

Heeft u een artikel ontvangen dat onverhoopt (bijvoorbeeld tijdens het transport) is beschadigd, laat dit mij weten en samen zorgen we voor een passende oplossing.