Over mij

Over mij

Mijn naam is Diana de Buck en al sinds 1997 vindt u mijn lingeriewinkel in het Zeeuws Vlaamse dorp Oostburg. Gestart op jonge leeftijd en totaal onervaren ging ik het vak in om met veel passie en respect vrouwen te helpen bij het vinden van goed passende lingerie.

Nu, ruim 25 jaar later ben ik dankbaar voor een inmiddels uitgebreide vaste en trouwe klantenkring die bestaat uit vooral vrouwen uit de wijde omgeving van Oostburg maar ook (ver) daarbuiten vanwege de vele aanloop van terugkerende toeristen in het zomerseizoen. 

Webshop

Als klanten eerder goed passende en comfortabel zittende lingerie hebben gekocht zijn ze vaak trouw aan een specifiek merk en/of model. Ze kiezen daar dan ook graag opnieuw voor als het tijd is voor vervanging. Voor een groeiend aantal klanten die niet in de buurt wonen, verstuurde ik deze herhaalaankopen al toe op aanvraag. Omdat die verzoeken toenemen heb ik besloten een webshop te openen. Op deze manier is het eenvoudiger voor u om te kijken wat er te koop en beschikbaar is. Als uw vertrouwelijk klantgegevens en aankoophistorie bij mij bekend zijn, controleer ik het artikelnummer en de maat voordat ik de bestelling toestuur. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een bepaald product ? Stuur me dan een mail via info@diancy.nl of een whatsapp / sms naar 06 2044 7220.